Webinars, het meest onderschatte marketinginstrument van Nederland

Auteur: Daan Schmidt | Leestijd: 3 min.

Waarom webinars zo krachtig zijn? Heel simpel. Naar een webinar wordt makkelijk een uur gekeken waar je de aandacht bij andere kanalen/media-vormen na een paar seconden verliest. Kun je het je voorstellen? Een uur lang de aandacht vasthouden van je publiek (klanten, prospects, leden, donateurs, etc.)? Terwijl een online video gemiddeld maar 2,7 minuten wordt bekeken!

 

Lees verder...

In 4 stappen succesvol met e-mailmarketing

Auteur: Lizzy Schmidt | Leestijd: 3 min.

In deze blog beantwoord ik één van de, aan ons, meest gestelde vragen over e-mailmarketing; ‘Hoe maak ik mijn e-mailmarketing succesvol?’ Het antwoord dat wij geven op deze vraag zal je misschien verrassen. Zoals het ook doet met degene die hem aan ons stelt. Waarom? Omdat men vaak op zoek is naar praktische tips of kant-en-klare-brokken.

 

Succesvolle e-mailmarketing begint niet met het selecteren van een e-mail service provider zoals MailChimp of Campaign Monitor. En ook niet met een mooi sjabloon, goede tekst en mooie plaatjes. Allemaal belangrijk, maar niet voordat je voor jezelf de volgende stappen hebt genomen. 

 

Lees verder...

Voel jij je weleens een slaaf van je eigen onderneming?

Auteur: Daan Schmidt | Leestijd: 5 min.

Howard Partridge legt de vinger precies op de zere plek. Veel ondernemers beginnen hun onderneming enthousiast en met een heldere visie. Een droom. Geld verdienen. Zelfstandig zijn en niet meer voor een baas werken. Meer vrijheid of vrije tijd hebben.

 

Maar de realiteit is vaak heel anders. Veel ondernemers voelen zich een slaaf van hun bedrijf. Ze hebben weinig tijd voor hun gezin, veel stress, geen echte vrijheid en ze denken 24/7 aan hun bedrijf. Wat begon als een droom voelt voor velen als een baan, waarbij ze de hele dag bezig zijn om brandjes te blussen. 

 

Lees verder...

Waarom Responsive Design zo belangrijk is

Auteur: Lizzy Schmidt | Leestijd: 3 min.

This is a mockup. Publish to view how it will appear live.

Direct contact? Bel ons op +31 (0)33 466 93 90

schmidtcommunicatielogo

Direct contact? Bel ons op +31 (0)33 466 93 90

Direct contact?

Bel ons op